Industriële ontvochtigers

Sorteer op:

Industriële ontvochtigers houden de relatieve vochtigheid in een grote binnenruimte onder controle. Deze zogenaamde vaste ontvochtigers hebben een zeer hoge capaciteit, ze kunnen tot wel 2960 liter vocht per dag aan de lucht onttrekken. Wij leveren industriële luchtontvochtigers voor ruimtes vanaf 180 m2 tot 11500 m2. Voor een hogere capaciteit ontvochtiging of voor het drogen van meerdere ruimtes kunt een tweede, of zelfs meerdere ontvochtigers plaatsen. Alle modellen zijn vervaardigd van duurzame materialen en hebben een onderhoudsarme werking.


Lees meer

Met industriële ontvochtiging kunt u zelfs onder de meest vochtige omstandigheden het optimale binnenklimaat in een grote ruimte behouden. Condens, roest, schimmel, vochtabsorptie, verkleuring door vocht, drupschade, vochtgeuren, alle vochtproblemen blijven voortaan achterwege. De vochtigheidsgraad in bedrijfshallen, magazijnen, zwembaden, loodsen, koelruimtes en klimaatkamers houdt u prima op de gewenste waarde, zelfs wanneer het buiten erg vochtig is, en er veel vocht in het gebouw vrijkomt.

Onze vaste ontvochtigers regelen volledig automatisch de vochtigheidsgraad en verwijderen via een waterafvoerleiding het vocht uit de ruimte. Voor optimale luchtontvochtiging is eventueel een combinatie van verschillende stationaire modellen mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van de diverse industriële luchtontvochtigers.

Speciaal voor industriële luchtbevochtiging bij een lage temperatuur kunnen diverse ontvochtigers in een Hot Gas uitvoering worden geleverd. Dit is van toepassing in een koelruimte of in een onverwarmde ruimte waar de temperatuur regelmatig lager dan 10°C is. Een luchtontvochtiger met een D-Frost ontdooi-inrichting ontvochtigt vanaf 0°C.

Industriële luchtontvochtigers worden toegepast in bedrijven, zwembaden, musea en opslagruimten waar de relatieve vochtigheid regelmatig te hoog is. Daarnaast worden ze ingezet voor diverse droogprocessen en verkorten ze de droogtijd van lak en verf.