Industriële ventilatoren

Sorteer op:

Industriële plafondventilatoren met een hoge luchtverplaatsing! Onze ventilatoren koelen en ventileren moeiteloos elke grote bedrijfsruimte, hal, magazijn, werkplaats, terminal, hangar, stal, sportruimte en openbare ruimte. De omstandigheden voor werken, verblijven en sporten worden een stuk aangenamer wanneer in de zomer de temperatuur gematigd wordt.


Lees meer

Een reeks van industriële High Volume Low Speed ventilatoren in een grote ruimte zorgt voor een aangenaam briesje zonder dat er sprake is van hinderlijke tocht. De plafondventilatoren vormen een verantwoorde investering, om 3 redenen:

De HVLS plafondventilatoren worden tevens ingezet ter ondersteuning van industriële processen zoals drogen en conditioneren. Daarnaast houden ze bedrijfstemperaturen van installaties en machines onder controle door de omgevingslucht te verplaatsen.

  • Zomer: bij warm weer brengen ze effectieve verkoeling. De installatie van de ventilatoren is eenvoudig ten opzichte van uitgebreide airconditioning systemen. Bij een lagere omgevingstemperatuur daalt de luchtvochtigheid waardoor het binnenmilieu minder benauwd is.
  • Winter: bij koud weer voeren ze de door verwarmingssystemen opgewarmde lucht opnieuw naar de grond, de verwarmde lucht stijgt immers op. Hierdoor wordt een hoge warmte efficiëntie verkregen, wat leidt tot een energiebesparing op verwarming.
  • Energiezuinige werking: de ventilatoren zelf hebben een energiezuinige werking.