Home Informatie AirSain Industrie Informatie Luchtbevochtiging Industrie Professioneel met Franco
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be

Luchtbevochtiging Industrie Professioneel met Franco

Franco industriële bevochtiging

Met industriële bevochtiging van Franco is een goede luchtvochtigheid in elke ruimte, én op elke plaats mogelijk. Franco humidifiers zijn vernevelaars die de luchtvochtigheid zeer gelijkmatig verhogen en in stand houden. Franco centrifugaal vernevelaars worden zowel ingezet voor bevochtiging als voor koeling. Door verspreiding van de fijne nevel ontstaat in elke ruimte een aangenaam klimaat. Er zijn vaste modellen Franco bevochtigers verkrijgbaar én mobiele luchtbevochtigers zodat altijd een oplossing beschikbaar is.

Franco centrifugale luchtbevochtigers zijn op veel plaatsen inzetbaar. De belangrijkste toepassingen zijn:

  • Optimaliseren van luchtvochtigheid in bedrijfsruimten, industriële gebouwen, kassen, klimaatruimten.
  • Optimaliseren van bewaarcondities in magazijnen en koelcellen.
  • Hittestress voorkomen in stallen, broederijen, maneges en grote dierenverblijven.
  • Koeling verzorgen op terrassen, speelplaatsen, bij zwembaden en evenementen.

Franco professionele bevochtigers functioneren dus als humidifier en als mistcooler. De veelzijdige vernevelaars zijn industrieel uitgevoerd, ze zijn geschikt voor gebruik in veeleisende omgevingen zoals fabrieken, stallen en in gekoelde ruimten.

Voordelen van Franco industriële bevochtiging

De Franco vaste bevochtigingssystemen Franco UCP Fly en Franco UX zijn eenvoudig te installeren. Ze kunnen verdeeld opgehangen worden in grote ruimten. Ze kunnen eventueel ook geïnstalleerd worden in de omgeving van reeds aanwezige ventilatoren. Franco bevochtigers zijn niet gevoelig voor kalkafzetting en verstoppingen zoals bevochtigers met nozzles wel kunnen zijn. Wanneer goed opgesteld wordt een optimale luchtcirculatie verkregen, zelfs in de grootste hallen blijft de luchtvochtigheid optimaal en blijft het aangenaam koel.

Franco PH humidifiers zijn staande bevochtigers die eenvoudig verplaatsbaar zijn. Zij kunnen ook in een aangrenzende ruimte opgesteld worden. Via een doorvoer door de muur wordt de geconditioneerde lucht dan door een slang in de ruimte verdeeld.

Met de Franco UCP M en UCXV mobiele bevochtigingssystemen is direct bevochtiging en koeling op elke plaats mogelijk. Beide typen verrijdbare humidifiers zijn voorzien van een watertank waardoor het gebruik zeer eenvoudig is.

Voor alle Franco modellen geldt dat de vochtafgifte handmatig geregeld kan worden. Geen ingewikkelde regelsystemen, eenvoudig de watertoevoer met een kraantje bedienen.

Voor vrijblijvend advies over industriële bevochtiging neemt u contact op met AirSain.

AirSain Industrie

AirSain Industrie is uw specialist op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@airsain.be